Prihranite čas in zagotovite potrebno varnost pri delu nadzornega sveta

Uprave družb morajo članom nadzornih svetov zagotoviti dostop do vseh potrebnih podatkov in informacij povezanih z njihovim delom. Zaradi narave dela in zaupnosti podatkov je potrebno pri celotnem procesu zagotoviti visoko stopnjo varnosti.

Trenutno stanje v Sloveniji glede digitalizacije dela nadzornih svetov kaže na to, da večina družb še nima sodobno urejenega poslovanja organov nadzora. Prav tako družbe v tem delu zanje ne zagotavljajo ustrezne varnosti pošiljanja in dostopa do gradiv ter komuniciranja.

Mnoge družbe še vedno pošiljajo gradivo po navadni elektronski pošti, brez dodatnih varnostnih gesel. Člani nadzornih svetov si iz odlagališča dokumentov lahko nekontrolirano prenašajo dokumentacijo na svoje naprave,… Pogosto tudi težko zagotovijo ustrezno varnost hranjenja arhiv dokumentacije(v papirnati ali elektronski obliki). Nadzorniki in uprave družb pa so tisti, ki so primarno odgovorni, da ustrezno uredijo to področje.

Prednosti uporabe eRešitve

 Celovita rešitev

  • Prihranek časa in poenostavljeno delo sekretarjev, članov ns in uprave družb
  • Vse potrebne informacije za delo nadzornega sveta na enem mestu(zapisniki sej, komisij, finančni podatki, statut, poslovnik, celoten arhiv dokumentov,….)
  • Zagotavljanje varnosti celotnega procesa dela nadzornega sveta
  • Lažja priprava na sejo: dodajanje zapiskov in označevanje pomembnih delov gradiva, komentarjev ostalih na seji,…
  • Možnost uporabe na stacionarnih računalnikih, prenosnikih, tabličnih računalnikih in pametnih telefonih (WIN, Android, iOS)
  • Enostavno glasovanje na korespondenčnih sejah. Hitro glasovanje tudi preko tablic ali pametnih telefonov
  • Možnost varnega tiskanja dokumentacije (zaščita z vodnim žigom)
  • Enostavnost uporabe in hiter prehod na delo. Povprečen uporabnik potrebuje za spoznavanje dela 20 min

eNadzorni svet je specializirana rešitev katera pomaga sekretarjem, članom ns in njegovih komisij, da za svoje delo porabijo manj časa ter so pri tem bolj učinkoviti. Podpira celotni proces in  zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti dela ns.

Omogočeno je varno in enostavno delo tudi na tabličnih računalnikih, pametnih telefonih (Android, iOS, WIN.)